Een kijkje in het nieuwe huis van actrice Carolien Spoor en Jon Karthaus

Actrice Carolien Karthaus-Spoor en haar echtgenoot – en regisseur – Jon Karthaus onderwierpen hun nieuw aangekochte en natuurlijk gelegen woning aan een zeer grondige verbouwing. Binnenmuren verdwenen, het dak werd vernieuwd en de vloer ging eruit. Toen de sloophamer werd opgeborgen, bouwde het echtpaar stap voor stap aan de verwezenlijking van hun persoonlijke woondroom.

In een zeer vroeg stadium van de herbouw brengen ze een bezoek aan de inspirerende showroom van TWIN DOORS, waar ze als een blok vallen voor de stijl en uitstraling van de ‘BEAUJOLIE Bronze’-deuren uit de rijke en door topdesigner Remy Meijers ontworpen collectie van het kwaliteitsbedrijf. “Bij alle volgende interieurkeuzes keken we of de look-and-feel aansloot bij de uitstraling van onze deuren. Ze vormden echt het uitgangspunt voor de rest van ons interieur.”

De taatsdeur heeft de kleur bronze metallic en is voorzien van een dicht paneel uitgevoerd in leer (Tundra Stone). De TWISTED deurgreep is toegepast. 

OVERWELDIGENDE SCHOONHEID
“In onze vorige woning waren we al enorm blij met een prachtige taatsdeur en we wilden in ons nieuwe interieur meerdere exemplaren en dan het liefst in een specialere uitvoering. We kenden de eigenaren van TWIN DOORS Annette en Marcel via vrienden van ons en brachten een bezoek aan hun showroom. Daar werden we echt overweldigd door de vele mogelijkheden en de schoonheid van hun collectie”, aldus Carolien, die aanstipt dat haar creatieve peettante – interieurstylist en eigenaar van Budhina Interiors – een grote rol speelde in de totstandkoming van het nieuwe interieur.

Bij het toilet en de bijkeuken zijn TWIN draaideuren toegepast. Voor volledige privacy hebben we alle elementen voorzien van leder. Handig is de magnetische deursluiting, waardoor je de deur dus heel mooi sluit met dezelfde TWISTED greep, zoals toegepast op alle taatsdeuren. We leveren onze draaideuren inclusief passend kozijn, uiteraard in dezelfde kleur als de deur. De TWIN Design Mirror (rechts) heeft dezelfde kleur bronze metallic. In de woning van Carolien en Jon is deze 60 cm bij 2 meter! 

GROTE LICHTINVAL
In de fraai ingerichte woning dragen de (dubbele) taats- en draaideuren bij aan de rijke uitstraling van het interieur. Ook fraai is de TWIN Design Mirror: in dezelfde kleur als de deuren uitgevoerd en voorzien van het- zelfde frame. De in de woning toegepaste maatwerkdeuren uit de BEAUJOLIE Bronze-serie zijn deels of zelfs geheel – zoals de draaideur van het toilet – bekleed met de leersoort Tundra Stone van Alphenberg Leather. In de living zorgt dat voor een prachtige connectie met de haardpartij, waarop hetzelfde leer is gebruikt. De glaspartijen in de maatwerkdeuren zijn van helder glas. Carolien: “We zijn echt superblij met het eindresultaat. De deuren zien er fantastisch uit en spelen een grote rol in de uitstraling van ons interieur. Als de taatsdeuren gesloten zijn, sta je nog steeds met elkaar in connectie en zorgen ze voor een prachtige lichtinval in de verschillende ruimtes.”


EXCELLENT magazine gemist?
Heb je de uitgave gemist en wil je deze binnenkijker graag nog eens lezen? Klik op de cover om deze te downloaden of vraag een exemplaar bij ons aan. Laat dan even een reactie achter! 

Fotografie: Raphaël Drent

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter