About

TWIN DOORS
Miracles come in pairs. Het is de verbinding die een paar sterk maakt. Dat geldt zeker voor stalen deuren. Taatsdeuren stralen door de verbinding met de vloer en het ontbreken van een deurkozijn vanzelfsprekendheid, lichtheid en luxe uit. Deze deuren bewegen altijd mee in de looprichting. Terwijl stalen schuif- en draaideuren - door de wijze van bevestiging - de toepassingsmogelijkheden verruimen.

Voor alle TWIN DOORS geldt: door het ontwerp van staal en glas krijgt licht vrij spel in huis. Ruimtes vloeien in elkaar over en worden optisch vergroten. En … ze voegen klasse en tijdloos design toe aan je interieur.

Unieke uitstraling
Het inrichten van een huis is een spel van lijnen. Door de horizon te verleggen, worden ruimtes als groter en vrijer ervaren én ontstaat een natuurlijke loop in huis. De subtiele kaders van stalen deuren zijn bovendien een toevoeging aan ieder interieur. Verfijning bij een modern en minimalistisch interieur. Een stoere uitstraling in een industriële of historische omgeving. Het zijn eyecatchers die bezoekers warm welkom heten. Thuis, op kantoor of in een restaurant.

Personaliseer je interieur
TWIN DOORS worden op maat gemaakt. Dat geldt voor onze standaard klassieke taatsdeuren, voor de schuifdeuren én de draaideuren, specials en zijpanelen. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om jouw deuren zelf te ontwerpen.

Onderscheidend aan TWIN DOORS zijn de in verstek gemaakte profielen. Deze elegante afwerking is een knipoog naar de historische stalen taatsdeuren. Onze deuren worden echter vervaardigd uit aluminium. De unieke eigenschappen van aluminium – sterk en licht – bieden veel ontwerpvrijheid. Denk aan slanke details, een vrije keuze in vlakverdeling en deuren in iedere gewenste kleur.

Designed by Remy Meijers
Topontwerper en interieurarchitect Remy Meijers was nauw betrokken bij het ontwerpproces van TWIN DOORS. De kracht van Meijers is om elementen en ruimtes met elkaar te verbinden en te versterken. De lichtval in huis is één van zijn inspiratiebronnen. Spanning creëert hij door te werken met eerlijke materialen zoals glas, hout, steen en metaal. In combinatie met de routing en zichtlijnen vloeien ruimtes in elkaar over en ontstaat volgens Meijers een vanzelfsprekend interieur. Alsof het altijd zo was.

In de collectie van TWIN DOORS is de hand van Meijers zichtbaar. Zijn ingetogen ontwerpen komen in ieder interieur tot hun recht. De krachtige lijnen en authentieke uitstraling van TWIN DOORS versterken ruimtes, terwijl de detaillering het deurontwerp verrijkt. Of zoals Meijers het verwoordt: “Rust, spanning en (materiaal) rijkdom dragen bij aan een juiste balans in huis. Als daarnaast de details en afwerking optimaal zijn, leidt eenvoud tot elegantie.”

Inspiratie en advies
Inspiratie opdoen of extra advies inwinnen kan in onze showroom in Geldermalsen. Onze adviseurs tonen je graag de verfijning en het gebruiksgemak van de taatsdeuren. Samen met jou maken zij een 3D-tekening en laten zien hoe de TWIN DOORS jouw interieur versterken en identiteit geven. Indien gewenst, bieden ze ook stylingadvies aan en kun je met onze adviseur een unieke deur op maat creëren.

Nederlands en duurzaam
TWIN DOORS is een 100% Nederlands product. We combineren de knowhow van Plan Effect – ruim 30 jaar expertise op het gebied van glazen wandsystemen en aluminium deuren voor kantoren – met onze passie voor sfeervolle interieurs.

Aan onze kracht en jouw wensen voegen we zorg voor de toekomst toe. TWIN DOORS worden duurzaam geproduceerd van gerecycled aluminium. Plan Effect beschikt voor haar producten over een Cradle to Cradle Silver certificaat en streeft naar een energieneutrale productie. Wist je trouwens dat aluminium een van de weinige materialen is die na recycling haar unieke eigenschappen behoudt? Hierdoor kunnen we een lange levensduur garanderen.