Contact en FAQ

Contact opnemen

Bezoekadres
TWIN DOORS B.V.
De Elzenhof 11
4191 PA Geldermalsen
(2e verdieping Plan Effect)

Vestigingsadres
Burgemeester Meslaan 78
4003 CC Tiel

0345-587020
Dagelijks bereikbaar!

[email protected]
Vraag voor maatwerk oplossingen een offerte bij ons aan.

Download brochure
Dream, Inspire & Create! Ontdek de mogelijkheden in onze brochure.

KVK: 80836062
BTW-id: NL861819196B01
IBAN: NL 89 RABO 0357 9193 35

Afspraak maken / Offerte aanvragen

* Verplichte velden

Veelgestelde vragen

1. Bestellen
1.1 Hoe kan ik zelf een bestelling plaatsen?

Op onze website bieden wij voorgeselecteerde ontwerpen aan. Je kiest jouw favoriete ontwerp, je klikt op "selecteer" en op de productpagina stel je de deur naar wens samen. Vervolgens klik je op de button "offerte" om de prijs aan te vragen.  Wil je toch liever een ander model deur of een andere kleur dan we online aanbieden? Klik dan eveneens op de button "offerte", beschrijf jouw wensen en wij nemen voor jouw maatwerk oplossing contact met je op.

1.2 Kunnen jullie mijn bestelling ook plaatsen?

Jazeker, onze adviseurs helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze. Je bent voor inspiratie en advies altijd welkom in onze showroom in Geldermalsen. Uiteraard kunnen we jouw bestelling ook telefonisch of samen in de showroom plaatsen.

1.3 Hoe gaat het bestelproces verder in zijn werk?

Op de pagina "werkwijze en service" informeren we jouw stapsgewijs hoe het het ontwerp- en bestelproces in zijn werk gaat. Klik hier voor meer informatie. 

2. Inmeten
2.1 Hoe maak ik een inmeet afspraak?

Na jouw bestelling nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op om een inmeet afspraak te maken. 

2.2 Wanneer komen jullie inmeten?

In overleg met jou kiezen we samen een geschikt inmeet moment. De sparing dient gereed te zijn en, in het geval van een nieuwe vloer, dient deze er ook in te liggen. Dit is vaak al enkele dagen na jouw bestelling. Geen lange wachttijden dus!

2.3 Is de inmeet afspraak gratis?

Jazeker! Onze montage-adviseur komt bij je thuis om de ruimte in te meten en brengt hiervoor geen kosten in rekening. Deze service is voor ons vanzelfsprekend.

3. Verzending
3.1 Door wie wordt mijn bestelling verzonden?

Wij werken uitsluitend met eigen vakmensen die jouw taatsdeur op de gewenste locatie komen leveren en monteren. Hiervoor maken wij een afspraak met jou.

3.2 Ontvang ik een track & trace code?

Nee, dat is bij ons niet nodig. We informeren jou per e-mail over de status van de order. Zo weet je precies wanneer je jouw deur kunt verwachten.

3.3 Wat is de levertijd?

Wij hanteren een levertijd van circa 10 tot 12 werkweken na het moment van inmeten. Levertijd is in overleg. 

3.4 Wat doet de vervoerder als ik niet thuis ben bij de levering van mijn bestelling?

Indien je niet aanwezig bent op ons afgesproken lever/montage-moment, wordt jouw bestelling door onze monteurs mee retour genomen. Een deel van de geplande montage-tijd wordt dan in rekening gebracht. Dit bedrag bedraagt €195,00 incl. BTW. Na betaling van dit bedrag wordt er door onze planning een nieuwe afspraak met je gemaakt. 

3.5 Wat zijn de verzendkosten?

Bij TWIN DOORS betaal je geen verzendkosten voor onze deuren. Al onze deuren worden gratis door onze eigen monteurs in Nederland geleverd. Voor de TWIN Design Mirrors betaal je €150,00 incl. BTW indien je voor een persoonlijke bezorging kiest bij de offerteaanvraag. 

4. Prijzen
4.1 Hanteren jullie een vaste prijs voor de deuren?

Wij leveren 100% maatwerk, daarom maken we altijd eerst een offerte op maat.   

4.2 Zijn jullie prijzen incl. BTW?

Ja, de prijzen van de producten zijn inclusief 21% BTW. 

4.3 Wat is de geldigheidsduur van de offertes

Alle prijzen in onze uitgebrachte offertes hebben een geldigheidsduur van 30 dagen. 

5. Betalen
5.1 Moet ik meteen betalen?

Nee, je hoeft niet direct te betalen. Zodra je jouw bestelling bij ons hebt geplaatst, ontvang je van ons de orderbevestiging en de factuur per e-mail. Wij zullen binnen 2 werkdagen contact met jou opnemen om een gratis inmeetafspraak te maken. Tijdens of voorafgaand aan deze afspraak betaal je 40% aan. Dit kun je voldoen via de ontvangen factuur. De resterende 60% betaal je tijdens of na de montageafspraak, eveneens per factuur.

Showroom

Onze TWIN DOORS bekijken? Maak een afspraak en laat je inspireren en adviseren in onze showroom. Wij zijn gevestigd op de 2e verdieping van Plan Effect.

De Elzenhof 11
4191 PA
Geldermalsen

Afspraak maken