TWIN Design Mirrors

De onmisbare woonaccessoire voor designliefhebbers. Dutch design, ontworpen door Remy Meijers. De perfecte match bij de TWIN DOORS taatsdeuren. In zwart, zwartgrijs, goud, brons en wit.

Toon 1 - 4 van 4

De spiegels creëren diepte in ruimtes, zorgen voor extra lichtreflectie én kunnen de aandacht vestigen op mooie interieurelementen. Maar ze creëren ook beweging en balans. En ach … als je de deur uit gaat, hoe fijn is het dan om even je outfit te checken in deze blikvanger?

De liefde voor mooie eerlijke materialen herken je in het verstekframe én de veelzijdige mogelijkheden om de spiegel te personaliseren. Zo werd een basis gecreëerd om twee harde materialen (glas en metaal) te harmoniëren; waardoor beide materialen aan kracht winnen en de authentieke eigenschappen volledig tot hun recht komen.

De balans tussen materialisatie en functionaliteit maakt van TWIN Design Mirror een onmisbare woonaccessoire voor designliefhebbers. Én breed toepasbaar. Omdat de spiegel geen muurbevestiging nodig heeft, past hij in ieder interieur. Ook wanneer je de lay-out wilt aanpassen.  

Standaard zijn TWIN Design Mirrors verkrijgbaar in twee maten - 600x2000mm en 900x2000mm - en in de kleuren zwart, zwartgrijs, goud, brons en wit. Maar je kunt de staande metalen spiegels ook aanpassen op je persoonlijke voorkeuren. Bijvoorbeeld door de afmetingen en kleur af te stemmen op de metalen taatsdeuren óf de designspiegel te voorzien van een zacht reflecterend rookglas.