En-suite schuifdeuren

Ontwerp jouw TWIN DOOR ensuite schuifdeur. Kies de gewenste belijning, kleur deur, type glas en deurgreep.

Toon 1 - 1 van 1

Stijlvolle ENSUITE schuifdeuren
Heb je geen ruimte voor draaiende deuren of wil je kamers drempelloos in elkaar laten overvloeien? Dan zijn en-suite schuifdeuren de oplossing voor jou. De zwevende taatsdeuren met hun verfijnde ontwerp zijn sfeermakers in elke woning. Al onze taatsontwerpen zijn ook als schuifdeuren verkrijgbaar. Je spaart ruimte, maar hoeft geen concessies te doen aan het design. Bovendien kan je vanuit iedere hoek in de kamer van de stijlvolle schuifdeuren genieten. 

Wil je van twee kamers één grote ruimte maken, dan biedt TWIN DOORS ook de mogelijkheid om de schuifdeuren in de muur te laten verdwijnen. Deze en-suite schuifdeuren worden inclusief de gipswand waarin ze schuiven door ons geleverd en gemonteerd. 

De luxe van en-suite schuifdeuren

Soft close
De schoonheid van TWIN DOORS schuifdeuren reikt verder dan het oog. We houden ook rekening met het gebruik. Daarom zijn onze luxe en-suite deuren voorzien van een soft close systeem.

ENSUITE schuifdeuren verdwijnen in de wand
In de wand of voor de wand, TWIN DOORS schuifdeuren passen in ieder interieur. Maar, soms kan het handig zijn om de deuren te laten opgaan in de muur. Dan kunnen onze stalen schuifdeuren ingebouwd worden. Hierdoor ontstaat extra ruimte om een kast te plaatsen. En … creëer je een naadloze overgang tussen bijvoorbeeld de woonkamer en de keuken. Zoals dat vroeger was bij en-suite-deuren. TWIN DOORS en-suite deuren worden standaard voorzien van grijs glas voor een optimale chique uitstraling. Wil je meer transparantie of juist meer privacy, dan kun je uiteraard kiezen voor helder of mat glas.

Kasten en walk-in closets
Kies je voor een minimalistisch interieur? Wil je een uniforme uitstraling in je woning? Of, wil je een eyecatcher voor je kantoor, keuken of slaapkamer? Onze stalen schuifdeuren zijn ook geschikt als kastdeuren. Kies je voor helder glas, dan ontstaat een vitrine en vergroot je optisch de ruimte. Terwijl mat- of rookglas ordners en kleding aan het zicht onttrekken. Zo behoudt je interieur de verfijning.