TWIN ensuite schuifdeur


Offerte
 • Productomschrijving
 • Heb je geen ruimte voor draaiende deuren of wil je kamers drempelloos in elkaar laten overvloeien? Dan zijn en-suite schuifdeuren die in de wand verdwijnen de oplossing voor jou. De zwevende taatsdeuren met hun verfijnde ontwerp zijn sfeermakers in elke woning.

 • Specificaties
 • TWIN DOORS kiest bewust voor aluminium. Een aluminium schuifdeur is duurzaam, licht in gewicht én heeft mooie strakke details. Hierdoor krijgt de schuifdeur een elegante, trendy of industriële uitstraling. Onze luxe, zwevende schuifdeuren zijn voorzien van een soft close systeem en worden geleverd inclusief schuifrail. Onze schuifdeuren kunnen ook als ensuite schuifdeur worden toegepast, zodat ze in de wand verdwijnen. 

  Handgrepen versterken het imago van de schuifdeur en zijn de finishing touch. Daarom ontwerpen en maken we ze met zorg. Extra aandacht is daarbij uitgegaan naar de detaillering. Aan welke stijl je de voorkeur geeft, bepaal je zelf. Je kunt  kiezen voor de strakke en minimalistische SQUARE of het klassieke ontwerp TWISTED.

  Grotere en kleinere deuren levert TWIN DOORS ook. Net als andere vlakverdelingen, iedere gewenste RAL-kleur en diverse glastypes. Wil je een deur naar eigen ontwerp samenstellen, neem dan contact op met onze adviseurs. Dankzij onze eigen productie kunnen we jouw favoriete deur voor iedere toepassing creëren.

  UNIEKE EIGENSCHAPPEN

  Deurprofiel Geëxtrudeerd aluminium
  Dikte deur 40 mm
  Kleur deur Zwart, RAL 9005
  Zwartgrijs, RAL 7021
  Wit, RAL 9016
  Bronze metallic
  Bronze fijnstructuur
  Gold metallic
  Overige kleuren op aanvraag
  Coating Poedercoating, fijne structuur
  Deurgrepen TWISTED: 300 mm
  SQUARE: 500 mm