BEAUJOLIE bronze


Offerte
  • Productomschrijving
  • Luxe en eigenheid. Dat straalt de BEAUJOLIE collectie uit. De speciaal voor TWIN DOORS ontworpen taatsdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende exclusieve kleuren en coatings, zoals goud, bronze en champagne. Wood en leather worden standaard geleverd in een zwart deurframe om de bijzondere afwerking nog beter tot haar recht te laten komen. De deuren worden vervaardigd in Geldermalsen en zijn een 100% Nederlands product.

  • Specificaties

Reviews

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

h
15 Nov 2021
Hans
Op onze zoektocht naar innovatie, transparantie, design, kwaliteit en maatwerk, kwamen we bij TWIN DOORS uit. Klantvriendelijk, meedenkend, professioneel. Wat een superbedrijf en wat een mogelijkheden bij het kiezen van deuren en zijpanelen. Vooral de BEAUJOLIE-collectie heeft ons hart gestolen! De inmiddels geplaatste deuren hebben ons idee van transparantie en ruimtebeleving in hoge mate overtroffen. Chapeau TWIN DOORS!!
c
02 Aug 2020
Cindy
Wij wilden een industriële look doorvoeren in ons huis, onze keuken van de woonkamer onderscheiden én ons huis direct voorzien van een modern interieur. Alles is gelukt met het plaatsen van onze eigen ontworpen "TWIN DOORS". Geweldige service en super uniek! Ook nog eens van zeer goede kwaliteit en veilig, wat zeker belangrijk is met twee kleine kinderen in huis. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Dank ook voor het meedenken en jullie gerichte adviezen!