TWIN 3 dubbel ongelijk, 2 zijlichten


Offerte
  • Productomschrijving
  • TWIN DOORS is een 100% Nederlands product. Hier zijn we trots op. De deuren worden duurzaam gemaakt uit gerecycled aluminium. De afwerking - met in verstek gemaakte profielen - toont het vakmanschap van Plan Effect. Onze adviseurs en monteurs zetten bovendien graag dat stapje extra dat je bij zo’n mooi designproduct mag verwachten.

  • Specificaties

Reviews

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

j
28 May 2021
Jasmien
Na een half jaar oriënteren op internet waar de hoge prijzen ons om de oren vlogen en je voor ieder extraatje nog bij moest betalen, vonden we gelukkig Twin Doors. Voordeel voor ons was dat het dichtbij is gevestigd: in Geldermalsen. En na het zien van de website en het aanbod, waren we meteen enthousiast. De afspraak in de showroom was snel gemaakt. Ik wist ongeveer al wel wat ik voor dubbele taatsdeuren wilde, maar toch kom je erachter dat er dingen zijn waar we zelf niet over na hebt gedacht. Daar kregen we goed advies bij en in de showroom kon ons meteen worden getoond hoe het er dan uit kwam te zien. Daarnaast heel leuk dat we nog een rondleiding kregen door de fabriek heen. Zo zie je meteen hoe de deuren worden gemaakt.

Ook tijdens de inmeetafspraak kregen we fijne tips en advies te horen. De medewerkers van Twin Doors zijn behulpzaam, eerlijk en transparant. Ze managen verwachtingen goed en doen hun best om eventuele onvoorziene problemen snel op te lossen. In de ochtend van de montage bleken onze handgrepen nog niet te zijn opgeleverd, daar was onverhoopt iets bij mis gegaan. Wij vonden het zelf niet erg om er even tijdelijke handgrepen op te hebben, maar dat was niets eens nodig. Enkele uren later stond er een andere medewerker op de stoep met toch echt onze handgrepen. Die hadden ze meteen gereed gemaakt in de fabriek en vervolgens meteen bevestigd aan onze taatsdeuren. Erg fijne monteurs die hun werk perfect opleveren!

Het resultaat is echt 'wauw'. De taatsdeuren passen perfect in ons interieur. Het maakt het helemaal af en geeft dat extra luxe tintje. Twin Doors, dankjewel!
f
17 Dec 2020
Freek
Geweldig. Uitstekende service, mooi bedrijf en prachtig product. Wij genieten!!!! Fijne mensen, ook de monteurs zijn erg netjes en behulpzaam.