TWIN DOORS in EXCELLENT Magazine

STIJLVOLLE EYECATCHERS

Designed by Remy Meijers

Verfijnd en stoer. Tijdloos en stijlvol. Transparant en op maat gemaakt. De taatsdeuren, zijpanelen en glaswanden van TWIN DOORS verrijken als bijzonder stijlelement ieder interieur. Van minimalistisch tot klassiek of industrieel en van woningen tot bedrijfspanden of horecagelegenheden. Het ontwerp van aluminium en glas geeft licht vrij spel, waardoor ruimtes in elkaar overvloeien en optisch groter lijken. De unieke eigenschappen van aluminium – sterk en licht – bieden veel ontwerpvrijheid. Denk aan strakke details, een vrije keuze in vlakverdeling en de mogelijkheid om de deuren in iedere gewenste kleur uit te voeren. Daarnaast is het product uiterst duurzaam. Niemand minder dan interieurarchitect en geprezen ontwerper Remy Meijers was nauw betrokken bij het ontwerpproces van TWIN DOORS.

Dutch brand
TWIN DOORS is een 100% Nederlands product. Het jonge bedrijf is gelieerd aan Plan Effect – decennialang marktleider op het gebied van glazen wandsystemen en deuren voor kantoren – en combineert de knowhow en ervaring van het moederbedrijf met een passie voor sfeervolle interieurs. In de onlangs geopende inspiratieruimte in Geldermalsen toont TWIN DOORS het gebruiksgemak van de taatsdeuren en de verfijning van het prachtige en gevarieerde assortiment, dat bestaat uit enkele en dubbele taatsdeuren, zijpanelen en glaswanden. Uiteraard is het mogelijk om ter plekke een unieke deur op maat te creëren. De creatieve adviseurs maken samen met de bezoekers een 3D-tekening en laten zien hoe de TWIN DOORS het interieur versterken en identiteit geven. Indien bezoekers een (digitale) foto van hun huidige interieur meenemen, wordt de creatie van TWIN DOORS in de foto geprojecteerd. Alle deuren worden geproduceerd in de fabriek van Plan Effect.

BEAUJOLIE collection
Met de BEAUJOLIE special collection is TWIN DOORS onderscheidend in de markt en geeft het bedrijf klanten de mogelijkheid om het interieur te verrijken met een exclusieve en uiterst stijlvolle taatsdeur in de kleuren goud, brons en champagne. De deuren uit de BEAUJOLIE special collection worden met leer of hout ingelegd, waardoor ze een nog persoonlijker en exclusiever karakter krijgen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter