Stalen kastdeur in de keuken

De keuken neemt een steeds belangrijkere plaats in ons interieur in. Het is een leefruimte in de woning geworden in plaats van enkel een ruimte om in te koken. In veel interieurs is de keuken het verlengstuk van de woonkamer, waarbij de keuze in kleur en materiaal sfeerbepalend is. 

Onze enkele en dubbele deuren zijn bij uitstek geschikt om ook als kastdeur te worden toegepast. Vrijwel iedere keuken heeft wel een open kast waar men iets speciaals mee zou willen doen. Denk aan een buffetkast, vitrinekast of een royale nis in de kastenwand van de keuken. De combinatie van aluminium met glas is smaakvol en door enkele dichte panelen toe te voegen, onttrek je bepaalde keukenaccessoires toch uit het zicht. 

Leuk aan de kastdeuren van TWIN DOORS, is dat je deze helemaal naar wens en volledig op maat kunt samenstellen. Wil je helder glas of juist melk glas? Past industrieel zwart in jouw interieur? Of durf je echt een eyecatcher te plaatsen en ga je voor goud? 

Laat het ons weten, we adviseren je graag bij de realisatie van jouw unieke interieur. Reacties
a
12 Mar 2021
Annette Zeldenrust
Beste Robin,

Bedankt voor je bericht. Je ontvangt van mij een e-mail met aanvullende informatie!

Met vriendelijke groet,

Annette Zeldenrust
r
12 Mar 2021
Robin Disma
Hi, ik heb in het midden van mijn woning (30er jaren bouw) een nis van 1.30 meter breed ongeveer. Vroeger zal daar een kamer seperatie met tussendeuren. In die nis is ruimte voor een kast. Dus ik ben op zoek naar twee stalen industriele glazen deuren, met onderkant dicht en bovenkant glas horizontaal gelaagd of in twee rijen ruitjes. Welke kleur ben ik nog niet uit, denk zwart maar bv roestbruin zou ook niet misstaan bv als zoiets bestaat:) geen idee wat de kosten zijn dus zou dat eerst even willen weten :) groet Robin
Laat een reactie achter