Beste social media posts van 2021

Een terugblik op de social media posts die in 2021 de meeste likes van jullie kregen! 

Badkamerinspiratie
Ben je de badkamer aan het verbouwen en heb je geen ruimte voor draaiende deuren? Dan zijn TWIN DOORS schuifdeuren de oplossing voor jou. Met de zwevende (en-suite) schuifdeuren creëren je het ultieme en serene spa gevoel thuis! 

Muziekstudio van Guido Spek
Guido Spek, ook wel bekend als Sjoerd Bouwhuis uit GTST is blij met de geplaatste taatsdeur en meterslange roomdivider in zijn nieuwe woning in Amsterdam. Guido heeft zijn woning zelf verbouwd en een eigen muziekstudio aan huis gecreëerd. De roomdivider heeft een perfecte geluidsisolatie, laat veel licht door en de taatsdeur is aan het einde van de gang dé verbindende schakel naar de woonkamer.Unieke deurencollectie
Een deur is zoveel meer dan een sluitpost, vindt Remy Meijers. Het is een sfeermaker in huis. Vandaar dat hij speciaal voor TWIN DOORS - gespecialiseerd in taatsdeuren - een bijzondere collectie deuren ontworpen heeft. ‘Taatsdeuren passen in ieder interieur, maar waarom zijn ze altijd zwart’, vraagt hij zich af. ‘Ik wil mensen inspireren om hun deur te personaliseren.’ Dat kan.


We wensen jullie een fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig nieuwjaar! 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter