Een warm en luxe thuis. Zo voelt het interieur aan van deze prachtige villa bij ons om de hoek in de Betuwe. Het interieurontwerp is van StudioLIV. In de sfeervolle living zijn veel natuurlijke materialen toegepast gecombineerd met bronzen accenten, waaronder onze TWIN DOORS en-suite schuifdeuren en taatsdeuren. Een woning die inspireert!   “Tot aan het bedlinnen aan toe, snapte Linda precies wat we wensten. Ze voelde ons echt perfect aan”, aldus de bewoners van de warme, luxe en sfeervolle nieuwbouwvilla, waarvan de eigenaresse van StudioLIV het smaakvolle interieur ontwierp. “Het was een zeer prettig traject, dat heeft geleid tot een prachtig resultaat. Ook de wijze waarop Linda samenwerkte met de vakmensen die hier aan de slag gingen, was top en die prettige sfeer heeft zeker bijgedragen aan het niveau van het eindresultaat.”

Op de riante entreeruimte van de woning valt met recht het predicaat majestueus te plakken. De dubbele trappartij, het bijzondere stucwerk, de sfeerverhogende verlichting, de stijlvolle vloer van travertin en de zichtlijn dwars door de woning smelten samen tot een geheel met een grote wow-factor, die voor Dynasty-vibes zorgt. 


Via deze meer dan bijzondere ruimte bereiken we vervolgens de leefruimtes van de villa, waarin de maatwerkkeuken geldt als het kloppend hart. Linda paste in het ontwerp onder meer een bijzonder keukenblad van kwartsiet en bronzen accenten toe. “We houden van gezelligheid en van mensen over de vloer en dat zie je terug in het keukenontwerp. Het is een sfeervolle ruimte met comfortabele zitplekken aan de bar en aan de door Linda op maat ontworpen eettafel”, geeft de bewoonster aan. “Op advies van Linda zijn de eikenhouten balken tegen het plafond in dezelfde donkere kleur als de houten vloer afgewerkt en we zijn heel blij dat we die keuze hebben gemaakt, want het totaalplaatje klopt nu tot in de puntjes.” In de riante leefkeuken zorgen de televisie, de haardpartij en de connectie met de tuin voor extra sfeer.

TEN VOLSTE GENIETEN 
Ook in de sfeervolle en comfortabele living ontwierp Linda een haardpartij, waarbij ze de natuurlijke materialen travertin en leer met elkaar combineerde. De privéruimte van de opdrachtgevers zijn op de begane grond gelegen en als chique hotelsuite vormgegeven. In de bad- en slaapkamer zorgen diverse luxe materialen en afwerkingen voor een oogstrelend en uitnodigend sfeerbeeld. De opvallende wasbakjes en kranen van gunmetal geven de badruimte een sierlijke touch. De bewoners afsluitend: “We zijn superblij met het eindresultaat. Het is echt ons thuis geworden, waarin we ten volste genieten.”


Bron: Excellent Magazine
Interieurontwerp: StudioLIV
Fotografie: Peter Baas 
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter