Klassiek met een moderne twist. Zo wilden GTST-actrice Marly van der Velden (Nina Sanders) en haar man Mike Meijer hun vooroorlogse woning inrichten. Voor de keuken zochten ze naar een element waardoor het interieur en de historie samensmolten. Het werd een eyecatcher. Twee hoge dubbele stalen deuren van TWIN DOORS.

“In de keuken stond een riante open kast waar we iets speciaals mee wilden doen”, zegt Marly. “Maar waar kies je voor? We houden van eerlijke materialen, zowel van hout als staal. En, van klassiek en modern. Wat voor ons doorslaggevend was, waren de details, de ranke stijlen en de vlakverdeling van de stalen deuren. En … de  stijlvolle afwerking.”

Met Marcel en Annette van TWIN DOORS ontwierpen Marly en Mike deuren die perfect aansluiten bij hun smaak en gezin. “In de showroom maakte Marcel 3D-impressies en kwam ons idee tot leven.” Dichte panelen onderin ‘want niet alles hoeft zichtbaar te zijn’ in combinatie met vlakken voorzien van blank glas.

Eindresultaat
“We zijn zo blij met het eindresultaat”, zegt Marly terwijl ze de keuken laat zien. “Dit was het sluitstuk van een grote verbouwing. Het advies dat we kregen was heel waardevol. En, we ervoeren geen stress. TWIN DOORS zijn aantrekkelijk geprijsd en de levering was supersnel en vakkundig.”

Maar: is dit ook het eindresultaat? Marly twijfelt. “We overwegen om alle binnendeuren te vervangen door taatsdeuren. Dan gaan we voor goud, letterlijk en figuurlijk. Ik heb in de keuken gezien hoe je met accenten een heel nieuwe sfeer creëert. De combinatie van glas en staal is zo smaakvol, dat willen we in het hele huis doorzetten.” 

Van woonwens naar ontwerp
“Het aantrekkelijkste aan mijn vak is woonwensen uit laten komen”, voegt Marcel van der Ziel van TWIN DOORS toe. “Mike en Marly kwamen naar onze showroom in Geldermalsen met een heel specifieke vraag. Ze wilden moderne en stijlvolle deuren voor hun keuken. Zoals bij al onze klanten gaan we dan samen rond de tafel zitten. Zij vertellen mij over hun wensen, wij maken een ontwerp.” Ze waren zo enthousiast dat Marcel ze daarna spontaan uitnodigde voor een rondleiding in de productie. “We zijn trots op het vakmanschap van onze medewerkers. In onze productie brengen we dutch design naar een nieuw level.”


Marly en Mike bij TWIN DOORS
Nieuwsgierig naar hoe het bezoek van Marly en Mike in onze showroom verliep? Bekijk de video! Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter