Binnenkijken bij de moderne woning met vintage twist van Marloes en Sander

Een hartelijk welkom, dat vonden Marloes en Sander belangrijk toen ze het interieur van hun Tielse woning renoveerden. Moderne chique textielsoorten geven de woonkamer een warme en moderne uitstraling. Maar het zijn de deuren die die hun gastvrijheid belichamen. Taatsdeuren wel te verstaan. Stalen deuren met drie glasvlakken voorzien van blank glas, waardoor licht diep in het huis doordringt.

“Als mensen binnenkomen merk je dat ze direct worden aangetrokken door het licht. Het is zo logisch die richting uit te lopen naar onze woonkamer. De taatsdeuren nodigen je als het ware uit om de woning te ontdekken. Dat merkten we pas toen de deuren geplaatst waren. Wij zagen in eerste instantie voornamelijk de vormgeving”, zegt Sander. “We wilden taatsdeuren om ons interieur extra klasse en een beetje vintage twist te geven. Vooral de strakke details spraken ons aan. De rest van ons interieur is eclectisch modern. De taatsdeuren zijn zo’n mooie aanvulling daarop. Onze TWIN DOORS hebben de vlakverdeling van oude stalen deuren, maar door het aluminium en de minimalistische handgrepen zijn ze tegelijk heel modern.”

Meebewegen in de looprichting
In de showroom in Geldermalsen, was het nog even een lastige keuze. “De voorkeur ging uit naar taatsdeuren, omdat deze meebewegen in de looprichting. Zeker met onze dochter Roos in de peuterleeftijd is dat een pré. Maar hoe doe je dat in een bestaande woning? Dat bleek dus prima te kunnen, zelfs met vloerverwarming. De scharnierpunten van TWIN DOORS zijn vrij ondiep en na overleg met de aannemer kwam het allemaal prima in orde en zijn de deuren snel geplaatst.”

Optische ruimte
“Wat me het meest aanspreekt? De ruimte oogt zo veel groter. En … de strakke lijnen. Het hele interieur is in balans. Het stoere metaal en de prints aan de wand contrasteren en harmoniëren tegelijk. Beide komen beter tot hun recht. Het is of ons huis door de taatsdeuren een geheel is geworden.”



Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter