Trend: speciale deuren met uniek lijnenspel

Een exclusief aanbod op het gebied van taatsdeuren, draaideuren en schuifdeuren; daar ligt de kracht van TWIN DOORS. Vooral op het gebied van speciale deuren vindt er een verschuiving plaats, aldus Annette van der Ziel-Zeldenrust van TWIN DOORS.

Zwart is allang niet meer bepalend, vertelt Annette. Het mag sjieker, warmer. ‘Bijvoorbeeld in goud of brons met een lederen inleg en verfraaid met een print. Zo hebben we laatst zelfs een klooster verfraaid met gouden deuren. Onze deuren zijn stuk voor stuk maatwerk en voorzien van een uniek lijnenspel. Minimalistisch en met strakke details, daar letten we op’. TWIN DOORS is sterk in maatwerk, benadrukt Annette, waarbij de productie in eigen beheer wordt verzorgd door vakmensen. 

Heb je zelf een ontwerp of een idee voor een speciale deur? Laat het ons weten!

Fotografie: Studio Nic

Reacties
e
11 Jan 2023
Emmy van Dantzig Interieur
Dag Annette,
Voor een klant van mij zoek ik een toegangsdeur vanuit de hal naar de woonkamer met een mooi lijnenspel. Geen zwart staal inderdaad. Het is een normale maat deur 80 breed 220 hoog. Het lijkt mij mooi om deze deur van eikenhout en glas te maken. Dus niet van staal. Kan ik daar met jullie over brainstormen?
Hoor graag.
Met vriendelijke groet,
Emmy van Dantzig
Laat een reactie achter